КОРДЕЕЛ БЪЛГАРИЯ СПЕЧЕЛИ ТРИ НАГРАДИ В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2017“

21 December 2017
No Comments
1,012 Views

След спечелената награда на националния конкурс „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2013“ в категория „СГРАДИ С ЕЛЕМЕНТИ НА ЗЕЛЕНА АРХИТЕКТУРА“ с проекта в гр. София „Търговски център – BULGARIA MALL“.
Спечелените две награди на „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2014“  в категория „ПРОИЗВОДСТВЕНИ И ЛОГИСТИЧНИ СГРАДИ“ с проектa в гр. Русе “Завод за производство на автомобилни части WITTE AUTOMOTIVE” и в категория „ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ С БИЗНЕС ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ“ с проекта в гр. София „INFINITY TOWER“.
Спечелените две награди на миналогодишното издание на конкурса „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2016“ в категория „ХОТЕЛИ“ с проекта в зимния курорт Боровец „Хотел РИЛА“ и в категория „ПРОИЗВОДСТВЕНИ И ЛОГИСТИЧНИ СГРАДИ“ с проекта в гр. Шумен „Завод за производство на електрически бойлери TESSY”.

 

На 14ти декември на състоялата се официална церемония по награждаването на победителите в конкурса „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2017“ КОРДЕЕЛ-БЪЛГАРИЯ спечели три награди.

 
В категория „ЛОГИСТИЧНИ СГРАДИ“ с проекта „Логистичен център Кабиле – ЛИДЛ България“, който проект спечели и награда за „ЗЕЛЕНА СГРАДА“. В категория „ПРОИЗВОДСТВЕНИ СГРАДИ“ с проекта  „Производствена сграда за електронни компоненти ОСРАМ, Пловдив”.

 

Информация относно събитието можете да откриете тук:

http://www.buildingoftheyear.bg/

 


building_of_the_year_2017a