Нова централен офис в България

Нова административна сграда на Cordeel

За по-нататъшно развитие на нашия бизнес в България, ние построихме нова собствена централа в София, за да сме готови за разширяване на дейността ни на българския строителен пазар. Сградата е около 2.320 м2 и има 3 етажа плюс подземен паркинг. Сградата е проектирана и изпълнена в съответствие със стандартите на Cordeel Group със собствен поглед върху функционалността.

Характеристики на проекта

Име на проект
Нова административна сграда на Cordeel
местоположение
София, България
клиент
Cordeel Bulgaria
категория
Офиси
повърхност
2.320 m²
Типов договор
Проектиране и Строителство до ключ
Период на изпълнение
2014 - 2015

Стратегическо местоположение

Местоположението на новата ни централа е стратегически подбрано. Тя е извън центъра на града, с добри връзки до околовръстния път и в непосредствена близост до двете магистрали от София до източната част на България. По този начин ние сме по-централизирани и в състояние да обслужваме клиенти в цялата страна.

 

Изключително качество като отправна точка

За да покажем на нашите клиенти какво сме способни да постигнем и колко внимание отделяме на най-малките детайли, ние проектирахме и изпълнихме нашия офис с изключително високи стандарти за качество, които се контролираха постоянно по време на цялото изпълнение. Тази сграда е нашият нов дом и показва на пазара безкрайните ни възможности - от простото до много луксозно изпълнение.