Bulgaria Mall

Изградете Вашето бъдеще

Търсите ли независим международен партньор, който да Ви помогне да стартирате или развиете Вашия бизнес в България? Дошли сте на правилното място. От нашия главен офис в София, ние проектираме и изграждаме проекти, както за местни, така и за чуждестранни клиенти. С помощта на ентусиазиран екип от 100 служители (в това число 50 инженери), ние можем да осъществим Вашите желания и мечти. Cordeel Bulgaria има годишен оборот от приблизително 25 милиона евро.

Надежден партньор

Cordeel Bulgaria се занимава със строителство в секторите на логистиката и производството, както и на офиси, публични сгради, рафинерии, жилищни недвижими имоти. С други думи, ние разполагаме с широкообхватно портфолио. Фокусирани главно върху индустриалните проекти, ние сме пазарен лидер в проектирането и строителството на логистични центрове и производствени заводи. Нашите отношения с клиентите са базирани на сътрудничество и доверие – двата стълба, които формират здравата основа на успешните проекти и партньорства. Щастливият клиент е този, който винаги се връща!

design_and_build_2.jpg
Cordeel Office

Пълен пакет 

Освен традиционния начин на договаряне и изпълнение, ние също така предлагаме пълен пакет. Бихте ли желали да възложите на Cordeel всички аспекти по един проект от началото до края? Нашите отдели по проектиране, инженерство и строителство ще поемат пълната отговорност – от първоначалната концепция до изпълнението. А след това ние можем да се заемем също и с поддръжката на сградата. Това е истинската добавена стойност – да имате един доверен партньор в лицето на Cordeel.

Семейство 

Като семеен бизнес, ние предлагаме на нашите клиенти определени преимущества, не на последно място - високо ниво на персонално отношение. Ще разберете това, когато работите с нас. Нашите отдадени служители се грижат за това всичките Ви нужди да бъдат посрещнати. В Cordeel високо оценяваме продължителните усилия на нашия екип. Затова се грижим за неговите членове и техните семейства. Например, ние организираме ежегодно „ден на семейството“ като по този начин изразяваме своята признателност към служителите, техните семейни партньори и деца. Като семейна компания, ние оценяваме успеха, който се основава на трайни взаимоотношения. 

Търсите ли надежден партньор, за да развиете своя бизнес в България?
Владимир Андреев и Иво Трингов очакват с нетърпение да чуят за вашите планове.