Lavena-front.jpg

Високи хигиенни стандарти – не са ни чужди

Лавена - Разширение на Производствена и Складова сграда

Осигурихме разширението на съществуващият производствено-складов комплекс на компанията в град Шумен, предназначен да отговори на нуждите от нови производствени мощности и модерни складови площи. Разширяващата се гама продукти са влажни кърпички, бебешка и детска козметика. Лавена е водещ производител на козметични продукти в България.
Lavena-2.jpg
Lavena-4.jpg

Характеристики на проекта

Име на проект
Лавена - Разширение на Производствена и Складова сграда
Местонахождение
Шумен, България
Клиент
Лавена АД
Категория
Логистики и производства
Застроена площ
5200.00 m²
Тип на договора
Главен Изпълнител
Период
2018 - 2019

Двуетажна производствена зона и високостелажен склад

Обособени са Нови производствени зони, свързани директно със съществуващите такива. Новоизградената двуетажаната производствена и техническа зона е с РЗП 3.700 м2, функционално свързана с транспортен коридор към Съществуващата сграда и новоизграденията Високостелажен склад с РЗП 1.500 м2. Изградените производствени зони покриват изцяло необходимите хигиенни норми и исквания на Клиента по отношение на материали и инсталации.

 

Съобразяване с нуждите на Клиента

Организацията и изпълнението се извърши в пълна координация с Клиента предвид постоянно работещите съществуващи производствени мощности. Съобразихме се всички цели по отношение на доставки на машини и оборудване, както и кампанията по събиране и преработка на лавандула. Също препроектирахме и оптимизирахме складовата сграда, с което намалихме инвестицията на Клиента и осигурихме повече палетоместа. Срока за препроектиране и изпълнение отне по малко от година.

Свързани проекти