Нова логистична база на BuCor
![logistic_bucor_sofia_01](https://cdn.cordeel.eu/sites/cordeel_cdn/files/styles/tu_extensive_500x500/public/2019-05/logistic_bucor_sofia_01.jpg?itok=zIXcPocc)
![logistic_bucor_sofia_02](https://cdn.cordeel.eu/sites/cordeel_cdn/files/styles/tu_extensive_500x500/public/2019-05/logistic_bucor_sofia_02.jpg?itok=pn81qRqw)
Характеристики на проекта
Секции с контролирана температура
Складовата и логистична зона са около 8000 м2, разделени на зони с различни температури, в зависимост от вида на съхраняваните продукти - 3000 м2 са предназначени за млечни продукти, 1500 м2 са за зеленчуци и плодове. Тази област позволява също настройване на различни температури, една за по-чувствителните продукти, друга за по-трайните продукти и трета за изпълнение на доставката. Има и зона без контрол на температурата, където се съхраняват трайни пакетирани храни и още 1300 m2 за замразени храни при температура от -24 градуса. Складовете се обслужват от 25 товарни платформи.
Възможност за увеличаване на пространството
Предвидена е възможност в бъдеще складът да се разшири до още по-големи обеми. За тази цел сме купили парцела до сградата с площ от приблизително 33.000 m2 с вече променено предназначение, където са разположени всички външни връзки и получено разрешение за строеж.