logistic_bucor_sofia_01

Първи проект в собственото развитие

Нова логистична база на BuCor

Като собствено развитие, ние изградихме базата за нашия клиент Univeg, където той да осъществява бизнеса си в областта на дистрибуцията на хранителни стоки, като сключихме договор за наем за 10 години. Това е първият ни проект, изпълнен изцяло като собствено развитие.
logistic_bucor_sofia_01
logistic_bucor_sofia_02

Характеристики на проекта

Име на проект
Нова логистична база на BuCor
Местонахождение
Елин Пелин, България
Клиент
Investor: BuCor and tenant: Univeg Bulgaria
Категория
Логистики и производства, Развойна дейност
Застроена площ
9100.00 m²
Тип на договора
Development
Период
2009 - 2010

Секции с контролирана температура

Складовата и логистична зона са около 8000 м2, разделени на зони с различни температури, в зависимост от вида на съхраняваните продукти - 3000 м2 са предназначени за млечни продукти, 1500 м2 са за зеленчуци и плодове. Тази област позволява също настройване на различни температури, една за по-чувствителните продукти, друга за по-трайните продукти и трета за изпълнение на доставката. Има и зона без контрол на температурата, където се съхраняват трайни пакетирани храни и още 1300 m2 за замразени храни при температура от -24 градуса. Складовете се обслужват от 25 товарни платформи.

 

Възможност за увеличаване на пространството

Предвидена е възможност в бъдеще складът да се разшири до още по-големи обеми. За тази цел сме купили парцела до сградата с площ от приблизително 33.000 m2 с вече променено предназначение, където са разположени всички външни връзки и получено разрешение за строеж.

Свързани проекти