enpay_1.jpg

Целият процес, поверен на Cordeel

Производствена фабрика и офиси за ENPAY

ENPAY произвежда ефективни, високотехнологични компоненти за производителите на трансформатори. Компанията възложи на Cordeel да проектира, администрира и построи нейния нов производствен завод за елементи на трансформатори със склад и технически зони (8 882 м2) в Индустриален парк Шумен. Проектът включваше двуетажна офис сграда, парцелна инфраструктура и озеленяване.
Production plant and offices for ENPAY 03
Production plant and offices for ENPAY 04

Характеристики на проекта

Име на проект
Производствена фабрика и офиси за ENPAY
Местонахождение
Индустриална зона Шумен, България
Клиент
ЕНПАЙ Трансформатор Компонентс България ООД
Категория
Офиси, Логистики и производства
Застроена площ
8882.00 m²
Тип на договора
Проектиране и Строителство до ключ
Период
2016 -2017

Уникален обхват на строителни обекти

На Cordeel беше поверен цялостният процес – от първоначалната концепция и проектиране до построяването и въвеждането в експлоатация. Това включваше управлението на взимане на решения от името на клиента. ENPAY желаеше красив, модерен, производствен завод, готов за експлоатация навреме и според спецификациите. Благодарение на пряката съвместна работа всички очаквания бяха оправдани.

Изключително комплексно съчетание между инсталации и системи

Седемте производствени зони, отделени чрез огнеупорни стени, са снабдени с окачени кранове и разнообразие от инсталации. Те включват оборудване за водоснабдяване, пожарогасене, електроснабдяване с ниско и средно напрежение, отопление, вентилация и климатизация (ОВК) и водно охлаждане. Има също и инсталации за сгъстен въздух, пропан, бутан и азот, LAN и пожароизвестителна система. За подобряване на качеството и безопасността на въздуха по време на производството беше инсталирана и специализирана система за събиране на прах.

Свързани проекти