italfood_2.jpg

Светла височина от 17,7 м

Нов склад и офиси за Italfood

Базирана в гр.Шумен, компанията "Italfood" е водещ износител на леки закуски и други преработени хранителни продукти. Компанията отбеляза бърз растеж и се нуждаеше от нов обект. Проектът (5 252 кв.м) се състои от два подобекта: Склад с височина 20 м и административна зона със зареждане, височина 11,3 м.
italfood_3.jpg
italfood_2.jpg

Характеристики на проекта

Име на проект
Нов склад и офиси за Italfood
Местонахождение
Шумен, България
Клиент
Итал Фоод ЕАД
Категория
Офиси, Логистики и производства
Застроена площ
5252.00 m²
Тип на договора
Проектиране и Строителство до ключ
Период
2017 - 2018

Отличителен дизайн: тесни коридори на склада за максимална компактност и светла височина от 17,7 м.

Дизайнът на проекта е съгласуван с функционалните нужди на инвеститора и техническите изисквания на електрическите сортировачи, които бяха поръчани за склада. Основната конструкция на сградата се състои от стомана и бетон. Използвахме бетонни колони с височина до 10 м и стоманени структури от 10 м до 20 м. За максимална компактност коридорите на склада са много тесни, като сме постигнали и светла височина до 17,7 м.

Изключителен офис с японска градина

Интериорният дизайн на офиса е изключителен за едно логистично съоръжение. Вниманието към детайла за постигане на съвременна и вдъхновяваща визия, както и осигуряването на максимален комфорт на служителите бяха главните приоритети за нас. Проектът включва зона за отдих, разположена около открита вътрешна градина с естествена растителност. Съблекалните и общите пространства са изпълнени със стил, в който се преплитат индустриалното с модерното, грубите повърхности с естествените и изчистени архитектурни детайли. 

Свързани проекти