froneri_c.jpg

Комплексно изпълнение. Сграда на годината 2022.

Фреш енд Фроузън Сторидж

Нов логистичен склад с капацитет 12.000 палетоместа, административна част и спринклерен резервоар. Компанията е лидер на българския пазар за складиране и разпространение на хранителни стоки при строг температурен режим включително дълбоко замразени продукти.
froneri_c.jpg
froneri_c-8.jpg

Характеристики на проекта

Име на проект
Фреш енд Фроузън Сторидж
Местонахождение
София, България
Клиент
Фреш енд Фроузън Сторидж
Категория
Офиси, Логистики и производства
Застроена площ
9500.00 m²
Тип на договора
Главен Изпълнител
Период
2021 - 2022

Складово пространство с три функционални зони

Освен двуетажната Административна част с РЗП 3.000 м2 е изградено и Складово пространство като един основен едноетажен обем за складиране с РЗП 6.500 м2. Обособени са три функционални зони – хладилна част с работна температура минус 22 градуса, темперирана част с работна температура плюс 6-8 градуса и темперирана част с работна температура плюс 12 градуса.

 

Много кратки срокове за изпълнение

За по-малко от една година изпълнението на всички строителни-монтажни работи от обхвата на Главния изпълнител беше успешно завършено. Смесената конструкция (монолитна част, сглобяем стоманобетон и метална конструкция), топлоизолацията в подовете на склада, допълнителните стени и тавани с хладилни панели и епоксидното покритие на големи площи изискваха изключителна координация в тези кратки срокове за строителство. Изпълнените нови инсталации също така са интегрирани с инсталациите на съществуващия склад на компанията.

Свързани проекти