italfood_3.jpg

НОВА ЛОГИСТИЧНА СГРАДА НА „ИТАЛ ФУУД“ В ШУМЕН

CORDEEL BULGARIA започва изпълнението на поредния инвестиционен проект на своите дългогодишни възложители от компанията ФИКОСОТА ХОЛДИНГ.

Настоящият проект, с обща РЗП=5080 кв.м., представлява високостелажна складова сграда за складиране на различни продукти и суровини. Тя ще бъде изградена в имота на „Итал Фууд Индъстри“, разположен в производствено-складовия комплекс на фирмата в промишлената зона на гр. Шумен.

Във функционално отношение в логистичния център се предвижда временно складиране на опаковани хранителни и индустриални продукти преди последващата им експедиция.

Други новини

Енергийни общности
30 Май 2024

Енергийни общности

Локалното производство на възобновяема енергия е не само модерна концепция, а и конкурентно предимство в един все по-електрифициран свят. Но претрупването му с неуправляеми консуматори застрашава експлоатация с претоварване на електропреносната мрежа, поврежда инфраструктурата и понася икономически загуби със санкции от Електроразпределителното дружество. Като част от Европейския проект „CREATORS“, Кордеел България разработва Енергийната система на Общностите, модел за самостоятелно производство, съхранение и разпределение на енергия на място. Енергийното общество свързва изолирани консуматори и производители на Възобновяема енергия в координирана система, като ги прави независими от централизирана енергийна система, оползотворява излишните мощности и намалява разходите им.