r1.jpg

Стартира изпълнението на първата производствено-складова сграда за Оренда Груп ООД

Кордеел България ЕАД стартира изпълнението на първата производствено-складова сграда за Оренда Груп ООД.

Настоящият инвестиционен проект е голяма стъпка в развитието на бързо-растящата българска компания за натурална био-козметика от най-висок клас, която в последните години се наложи като водеща марка в България и Европа.


Проектът обхваща 1005.48 кв.м. ЗП и осигурява производствени помещения съобразени с високите изисквания за качество  и чистота съгласно действащите GMP стандарти. Обособени са отделни зони за опаковане,пакетиране,  складова част и експедиция на готова продукция.Сградата е проектирана с  административни офиси на втори-полуетаж от 200кв.м. с вътрешни прозорци с директен поглед към работните зони предоставяйки възможност за демонстрация и контрол на целия производствен процес. Офисната част е предвидена с дизайнерски решения и детайли, осигуряващи всички удобства на служителите и Клиентите на компанията, включително масажно помещение.

Имотът се намира в Индустриалната зона на с.Божурище и е с площ от 5588 км.м. Площта е достатъчна за бъдещо разширениие на производствено-складовата база на компанията.

Други новини