Building of the year 2017

ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ ОТ КОНКУРС „СГРАДА НА ГОДИНАТА“

CORDEEL BULGARIA спечели три награди от престижния конкурс „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2013“ в категориите „ЛОГИСТИЧНИ СГРАДИ“, „ЗЕЛЕНА СГРАДА“ и „ПРОИЗВОДСТВЕНИ СГРАДИ“.

Награди на CORDEEL BULGARIA

В националния конкурс „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2013“ CORDEEL BULGARIA печели награда в категория „СГРАДИ С ЕЛЕМЕНТИ НА ЗЕЛЕНА АРХИТЕКТУРА“ с проекта „Търговски център – BULGARIA MALL“, гр. София. В „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2014“ спечели две награди в категория „ПРОИЗВОДСТВЕНИ И ЛОГИСТИЧНИ СГРАДИ“ с проекта „Завод за производство на автомобилни части WITTE AUTOMOTIVE“ в гр. Русе и в категория „ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ С БИЗНЕС ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ“ с проекта „INFINITY TOWER“ в гр.София. 

В конкурса „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2016“ CORDEEL BULGARIA спечели две награди. В категория „ХОТЕЛИ“ с проекта „Хотел РИЛА“ в зимния курорт Боровец и в категория „ПРОИЗВОДСТВЕНИ И ЛОГИСТИЧНИ СГРАДИ“ с проекта „Завод за производство на електрически бойлери TESSY” в гр. Шумен.

В конкурса „СГРАДА НА ГОДИНАТА 2017“ печели три награди.В категория „ЛОГИСТИЧНИ СГРАДИ“ с проекта „Логистичен център Кабиле – ЛИДЛ България“, който спечели и награда за „ЗЕЛЕНА СГРАДА“. В категория „ПРОИЗВОДСТВЕНИ СГРАДИ“ с проекта „Производствена сграда за електронни компоненти ОСРАМ“ гр. Пловдив.

Информация относно събитието можете да откриете тук: http://www.buildingoftheyear.bg/

 

 

Други новини