Verila Cordeel Bulgaria

Кордеел България започна изграждането на нова логистична сграда за „ВЕРИЛА ЛОДЖИСТИКС“ ЕООД

От началото на м.Февруари стартира изпълнението на нова логистична сграда – Design & Build проект за „ВЕРИЛА ЛОДЖИСТИКС“ ЕООД.

Верила Лоджистикс са част от дружеството Фреш Директ, които са лидер на пазара в дистрибуцията на висококачествени продукти от признати и доказани европейски доставчици със стабилни позиции и авторитет в цяла Европа. Компанията се стреми постоянно да обогатява, диверсифицира и обновява своя асортимент от стоки, като едновременно с това създава и развива свои собствени марки. Част от предлаганото портфолио включва специално избрани видове крем сирене, свежи и зрели деликатеси, колбаси, паста, органични продукти, маслини, сметана, йогурти и десерти.

Настоящото инвестиционно намерение е поредният Dеsign & Build проект за „Кордеел-България“ ЕАД.

Проектът предвижда изграждане на нова складова сграда с температурен режим за съхранение на пакетирани хранителни стоки, съчетана с офисна част. Сградата представлява едноетажна складова зона и двуетажна административна зона с обща РЗП: 2890.86 кв.м.

В рамките на имота са осигурени 25 бр. паркоместа за автомобили (2 бр. от които са достъпни за хора в неравностойно положение) и 4 бр. за велосипеди.Парцелът се намира в обособяващата се индустриална зона до с. Равно Поле, общ. Елин Пелин, Софийска област в непосредствена близост до АМ Тракия.Общата площ на имота е 18 366 кв.м., което обуславя възможност за бъдещо разширение.

Други новини