Cordeel office Sofia

Нова централен офис в България

Нова административна сграда на Cordeel

За по-нататъшно развитие на нашия бизнес в България, ние построихме нова собствена централа в София, за да сме готови за разширяване на дейността ни на българския строителен пазар. Сградата е около 2.320 м2 и има 3 етажа плюс подземен паркинг. Сградата е проектирана и изпълнена в съответствие със стандартите на Cordeel Group със собствен поглед върху функционалността.
Cordeel office Sofia
office_cordeel_sofia_05

Характеристики на проекта

Име на проект
Нова административна сграда на Cordeel
Местонахождение
София, България
Клиент
Кордеел България
Категория
Офиси
Застроена площ
2320.00 m²
Тип на договора
Проектиране и Строителство до ключ
Период
2014 - 2015

Стратегическо местоположение

Местоположението на новата ни централа е стратегически подбрано. Тя е извън центъра на града, с добри връзки до околовръстния път и в непосредствена близост до двете магистрали от София до източната част на България. По този начин ние сме по-централизирани и в състояние да обслужваме клиенти в цялата страна.

 

Изключително качество като отправна точка

За да покажем на нашите клиенти какво сме способни да постигнем и колко внимание отделяме на най-малките детайли, ние проектирахме и изпълнихме нашия офис с изключително високи стандарти за качество, които се контролираха постоянно по време на цялото изпълнение. Тази сграда е нашият нов дом и показва на пазара безкрайните ни възможности - от простото до много луксозно изпълнение.